Thursday, December 1, 2011

Dia PENDORONG saya






Yeaah ;D Hari ni una baik , so nak ajar korang bahasa sarawak . Apa itu madah ? Yeaah , Madah tuh kalau bahasa kita dekat sini ialah cakap / beritahu . Yeahhh , Nih , una tgah madah korang pasal bahasa sarawak lah ney , HEHE .

Abaikan tudung hitam tuh . ANA yang pakai tudung KOKO . comel kaaan ?
#gambar nii time dia datang rumah UNA ( raya 2011 )

Dengan LOLYPOP(s)

#niy una dengan ana . Dia yang belah KANAN tuh yee ~!







Let's go to big tittle , Okay , Una ada sorang kawan baik/best friend . Nak una kenalkan tak ? Nak eh ? Okaay , Nama dia NUR FARHANA BINTI MAD FAUZEY . Umur macam una nak masok form 2 (2012) . Dia stay at TIKAM BATU . Hurm ,, Dia orang yang CHILL gituu . Una suka kawan dengan dia nak taw sbb apa ? Sebab dia lah una rasa dia boleh dorong una ke JALAN YANG BENAR . eceyh , ayat tak leh belarh kan ? ? Apa kau keysah ? Hihi Nama samaran dia ANA , so , Una nk bhasakan diri dia ANA okey ? Tak pa kan ? sbb FARHANA , panjang sangat larh :D Hehe . Okay , dia ni think POSITIVE , kalau kitorang  mengata dekat sesape je , dia la tolong nasihat korang , Yalaa ,, cita2 dia kan nak jadi tuuuuuuttt .. caya laa kaww sayangss , Hehe , Una doakan Ana berjaya okey capai cita2 Ana tuh . HEHE , Dia punya bufday 7 SEPT 1998 , Hehe , Kawan mesti la kena igt bufday kawan dia kaaan ? HEhe . *CONTOHIlah saya yeah * Ecece , budjet jee .. Erm , dia cantik , cun , pandai !! Haha , lebih pandai dari aku , Takpa , kita fight naaah sayangs .. Ari tuh time P.A.T dia dpat no 3 , dlm tingkatan no 4 . Biasaaalahhkan , budak tererr , Hehe , Una kalah dengan dia , dapat no 4 ,dalam tingkatan no 5 . Uwaaa :(
Ehh , dia ni ramai peminat ohh , Haha , Tapi dia mana layan semua tuh ,, *macam saya la* Haha , , Dah2 lah tuh ,,, Nak taw lebih ke chingu(s) ?? Tggu entry una lepas niy Okaay :)

iloveyou kawan ;D

Pretty / Handsome , Suka entry ni ? Ringankan tangan anda untuk tekan button like yeah ! Thanks

5 Domo(s):

ana said...
This comment has been removed by the author.
ana said...

hahaha oo brcrita psl aku plk...
xpa2...:D iloveyoutoo

Sweet :) said...

haha :)
cOMEL .

aina_jenny said...

weyh farhana..ade org like nuh,,huhu

Sweet :) said...

Hahaha :P