Monday, December 5, 2011

Hey nak berkenalan dengan satu makcek ni tak ?

Kita belajar nombor dalam bahasa jepun dulu nak ?

ichi = satu
ni = dua
san = tiga
yon/si = empat
go = lima
roku = enama
shichi/nana = tujuh
hachi = lapan
ku/kyuu = sembilan
juu = sepuluh

Okay hari ni 5 DECEMBER 2011 kan ? hah hari ni hari bahagia makcik nihh .. Haha sebab hari ni bufday dia ! ! Hihi , Dia ni BFF Una .. wooohh , tepat pukul 12 . Una call dia .

Una : hepy bufday :P
Makcik : hehe , (senyum macam kambing ) thankiu .
Una : Hahahaaaa . Seronokk .. >,< 
Makcik : hihi
Una : takpa lah bye .
Makcik : Lorrhh
Hahah . dalam hati aku kata , nak mintak hadiah laa tuh . Ingat aku tataw :)
Tadak duit laa wey . Tahun depan ja laa .Haha ,

*Anis Aisyah bt Ismail
*13.Y.O .(2011)
*SMK CONVENT , SP .
*5 DEC 1998 -Org semua dah tua , dia baru nk sambut hari tua dia-
*takmau mengalah , pandai , selalu belanja aku ,
*dia panggil aku Hus .
Okayy , dia ni bff aku dri drjah 3 . Todiiaaa , lama uhh . Cuba kira brpa tahun . Now form 1 , Hurm .. 5 year . Haha , Masa sekolah rendah dulu ,. pergi balik semua dengan dia , Hihi . >,< Kami ni kalau gaduh 5 minit jee . Then baik balik . Haha , Paling teruk kami gaduh time drjh 3 , perghh .. Dah tak igt la gduh psai pa tahh .. Haha , kejam gila dia time tuh . Wey , lutut waa sikettak goyang laaa . Hah , One moree , dia nii kalau pi umah aku , time tengok tv aku ni suka pegang bantai busuk aku hehe . KANTOI jugak akhirnya haha . Dia suka amek bantai busuk aku tuuu .. Eeeeee , aku terajang pak hang sampai kat tok wan hg bru tawww .. Hishhh ,, Sabboooo je la~~~~!  Mak cik ni besa lah dgn prngai dia yang tak reti-reti nak mengalah tuuhh .. Bila pi mana-mana ja mesti dorang ingat kami TWIN . Huahuahua . :P

Okayy , ni gambar nice memory kami dekat CAMERON HIGHLAND ( CH )
Dia yang aku tumbuk tuh hah ,
Hihi .

Todiiaa , ingat comey arr tuh .



Okay laaa , malas laa nk letak banyak-2 :) Byee ~!




Pretty / Handsome , Suka entry ni ? Ringankan tangan anda untuk tekan button like yeah ! Thanks

1 Domo(s):

azmina syg abng,kak,ustaz,ustazah,adik,frenzz said...
This comment has been removed by the author.